Parkolás

Kerékkel együtt szerelte le a bilincset egy férfi Nagymegyeren, a pótkerékkel viszont nem jutott messzire

Nagymegyeren egy férfi rossz helyen parkolta le autóját, amiért a városi rendőrök kerékbilincset helyeztek fel a járműre. A sofőr megpróbált túljárni a rend őreinek eszén, de végül ő járt pórul.

2019.11.28 13:33ma.hu

A 42 éves férfi a poliklinika előtt állt meg ?koda Superb típusú autójával olyan helyen, amelyet a látogatóknak tartanak fenn. A városi rendőrök ezt észrevették és kerékbilincset helyeztek fel a járműre.

A sofőr ezt nem hagyta annyiban: papucsostul leszerelte a kereket az autóról és felhelyezte a pótkereket. Az autós már éppen távozóban volt, de nem vette észre, hogy a városi rendőrök a parkolóban maradtak, és megállították őt.

A férfi beismerte, hogy manipulált a kerékbilinccsel. 150 eurós bírság helyett hatóság elleni támadás bűncselekményével gyanúsították meg - tudósította a parameter.sk.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.