Baleset

Így vágta telibe a dobozos kocsi a Suzukit a Havannán - videó

Illene ott már valami komolyabb felülvizsgálat, sok a baleset.

2019.11.27 05:50ma.hu

“Évek óta könyörgünk egy lámpás kereszteződésért, vagy körforgalomért de hiába…” – írta a bpiautosok.hu olvasója, aki a felvételt küldte.

Tény, ami tény, hogy amióta a metrópótlás zajlik, rendszeressé váltak itt a balesetek.

A  videó a 18. kerületi Baross utca – Barta Lajos utca kereszteződésében készült. A szemtanú éppenhogy nem résztvevője, “csak” szemtanúja volt a balesetnek.

Aki nem ismerné a helyszínt, a Baross utca a főút, a keresztutcának pedig a főút mivolta pontosan itt ér véget, amit a szép nagy mackósajtok jeleznek is, ahogy kell.

Ennek ellenére a kisáruszállító látszólag annak tudatában vágódik be a kereszteződésbe, hogy neki van elsőbbsége. Jól látni a helyismeret teljes hiányát, illetve a táblák figyelmen kívül hagyását.

A környéken egyébként az elmúlt években voltak fejlesztések - írta a közösségi oldal. A közvetlen emelletti csomópont (Margó Tivadar u. – Baross u.) például nemrég kapott körforgalmat, ami remekül “működik”.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.