Közlekedés

Újabb változás az M0-son vasárnaptól

Újabb szakasz készült el az autóút déli szektorában.

2019.11.22 10:38ma.hu

November 24-én, vasárnap a Szigetszentmiklósi csomópont térségében az M1 autópálya felé vezető oldalon két sávon egy közel 2 km-es szakaszt véglegesen visszaadnak a közlekedők részére, ezzel egyidőben az érintett szakaszon a közút kezelője, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. megkezdi a Budapest felé vezető oldalon a terelés felszámolását - írja honlapján a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.

A munkálatok befejezését követően lényegesen gyorsabb és kényelmesebb lesz a csomópontban a fel- és lehajtás. A Budapest felé vezető oldalon is szélesebb forgalmi sávokon lehet majd haladni, és leállósáv is rendelkezésére áll majd a műszaki hiba miatt megállni kényszerülőknek. A terelések változásáról a szakemberek folyamatos tájékoztatást adnak, az egyes tervezett ütemekről és a várható korlátozásokról, az autóút aktuális forgalmi helyzetéről a közlekedők az Útinform oldalán tájékozódhatnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.