Megállni tilos

Éppen hipoglikémiától szédelgett az autójában, de közben kapott egy 50 ezres parkolási bírságot

A cukorbeteg sofőr érezte, hogy egyre rosszabbul van, ezért inkább félreállt - 120 fontja bánja, de ha továbbra sem fizet, már 180-at fognak behajtani rajta.

2019.11.19 21:36ma.hu

A Leeds-ben élő 52 éves cukorbeteg, Andy Lindsay vezetés közben lett rosszul, szédült, émelygett, zavart lett - tudta, hogy valami miatt vészesen leesett a vércukra. Félreállt, hogy ne okozzon balesetet, ám már jött is a közterületes, lefotózta és megbírságolta közel 50 ezer forintnak megfelelő fontra - írta a Daily Mail.

A hipoglikémia, azaz a vércukor hirtelen leesése komolyabb problémákhoz is vezethet, ezért nem érdemes szórakozni vele. A férfi felesége egyszerűen kiakadt a közteresekre, embertelennek tartja, hogy ilyen állapotban így jártak el férjével és bíróságra akar menni.

A család úgy gondolja, hogy a parkolási társaságot csak a pénzszerzés érdekli és nem törődik az emberekkel és a közlekedésbiztonsággal.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.