Közlekedés

Karbantartás miatt változik a szentendrei HÉV közlekedése november második felében

A BKK kéri, hogy az utasok indulás előtt tájékozódjanak a HÉV ideiglenes menetrendjéről.

2019.11.12 23:30MTI

Karbantartás miatt változik november második felében az 5-ös, szentendrei HÉV közlekedése - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) kedden az MTI-vel.

A szakemberek a Pomáz és Szentendre közötti pályaszakaszon dolgoznak november 16-tól december 1-jéig, hétköznapokon 9 és 18 óra között mindegyik szerelvényről Pomázon át kell szállni egy másikra.

Egyes vonatok csak Pomázig járnak, november 16-22. között a Batthyány tér irányú peron mellett, november 23-ától december 1-jéig a Szentendre irányú peron mellett állnak meg mindkét irányban.

A BKK kéri, hogy az utasok indulás előtt tájékozódjanak a HÉV ideiglenes menetrendjéről.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.