Közlekedés

Vasárnap megnyitják az M0-s autóút 6-os főúti felhajtóágát

A felújítás által érintett szakaszon a kivitelezési munkálatok előrehaladásával folyamatosan nyitják meg a lezárt szakaszokat.

2019.11.08 15:12MTI

Vasárnap megnyitják a közlekedők számára az M0-s autóút 6-os főúti felhajtóágát - közölte a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. pénteken az MTI-vel.

Az autóút rekonstrukciós munkái során a csomópontban és környezetében elkészült az új betonburkolat, kialakították az új szegélyeket, padkákat, a vízelvezetést, kiépítették a szükséges forgalomtechnikai és forgalombiztonsági elemeket.

A felújítás által érintett szakaszon a kivitelezési munkálatok előrehaladásával folyamatosan nyitják meg a lezárt szakaszokat.

Az aktuális forgalmi helyzetről a közlekedők a www.utinform.hu oldalon tájékozódhatnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.