Baleset

Kőomlás a Szent Gellért rakparton

A balesetek megelőzése végett a gyalogos forgalmat a szemközti oldalra terelték.

2019.10.19 15:40ma.hu

Kisebb kőomlás történt a Szent Gellért rakpart Erzsébet híd és Rudas fürdő közötti szakaszán pénteken a kora esti órákban. Az érintett területen a Gellérthegy oldalán levő a járdát valamint a buszöblöt lezárták. A balesetek megelőzése végett a gyalogos forgalmat a szemközti oldalra terelték, és ideiglenes buszmegállót alakítottak ki a gyalogos átkelőhely előtt - írta a budavári önkormányzat, amelyről az 1.kerulet.ittlakunk.hu számolt be.

Hétfőn lehet értesíteni a Bányakapitányságot, aki a hegyoldal műszaki ellenőrzését és az esetleg szükséges veszélymentesítést elvégzi - írta Facebook-oldalán V. Naszályi Márta.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.