Autó

Újabb horrortréleseket fogtak az utakon

A paksi rendőrök a 6-os főút 87-es kilométerszelvényénél ellenőrizték a pótkocsis gépkocsikat.

2019.10.19 13:51ma.hu

A Paksi Rendőrkapitányság munkatársai tartottak ellenőrzést csütörtökön Dunaföldvár térségében a 6-os számú főúton. Néhány óra alatt több túlsúlyos járműszerelvény vezetőjével szemben is intézkedtek.

Egy bolgár hatósági jelzésű járműszerelvény sofőrjénél végrehajtott intézkedés során megállapították, hogy a szerelvény súlya a megengedett legnagyobb össztömeget meghaladta, ezért a járművezetővel szemben helyszíni bírságot szabtak ki.

Az ellenőrzést követően nem sokkal egy magyar rendszámú Volkswagen Transporter vezetőjét állították meg a paksi rendőrök. A járműhöz egy pótkocsi volt rögzítve, mely olyan túlsúlyos volt, hogy a váz hozzáért az utánfutó kerekéhez. Az egyenruhások a sofőrrel szemben szabálysértési feljelentést tettek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.