Balesetveszély

Videóra vette, ahogy bepiál majd aztán összetöri magát

Testkamera rögzítette, ahogy egy férfi vezetés előtt alkoholt iszik, majd balesetet okoz.

2019.10.18 06:42ma.hu

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság ittas állapotban elkövetett járművezetés vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 37 éves karancsberényi lakos ellen. A férfi még augusztus 4-én este Salgótarján belterületén közlekedett egy hatósági jelzés nélküli motorkerékpárral, majd nekiütközött egy út szélén álló személygépkocsinak. A baleset következtében a járműben ülő két nő és a motoros megsérült.

A sofőr szervezetében a bűncselekményi értékhatárt meghaladó alkoholmennyiség volt. A rendőrök a férfit további mintavétel céljából előállították, a testkamera felvételét lefoglalták. A férfi beismerte, hogy a vezetés megkezdése előtt szeszes italt fogyasztott, amit a testkamerájának rögzített felvétele is igazolt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.