Közlekedés

Októbertől forgalmi változások lesznek a Gyermekvasúton

Pályakarbantartás lesz.

2019.09.29 23:30MTI

Október 1-jétől november közepéig változik a Gyermekvasút menetrendje, néhány napig pedig a teljes vonalon szünetel a forgalom pályakarbantartás miatt - közölte a Mávinform vasárnap az MTI-vel.

A munkálatok első ütemében, október 1-jétől 4-ig a vonatok csak a vonal felső szakaszán közlekednek. Ebben az időszakban az alsó végállomás Szépjuhászné állomás lesz, mely a Széll Kálmán térről a 22-es, 22A és 222-es busszal érhető el.

A közleményben tudatták azt is, hogy október 15-től 18-ig Hűvösvölgy és Virágvölgy között járnak majd a vonatok. Virágvölgy állomás a Széll Kálmán térről induló 21-es és 21A busszal közelíthető meg.

November 4-től 8-ig és 11-től 15-ig a teljes vonalon szünetel a forgalom.

A korlátozások a hétvégi közlekedést nem érintik.

Az ideiglenes menetrendek a Gyermekvasút honlapján érhetők el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.