Autó

El akarta lopni a BMW-t, de foglyul ejtette az autó a budapesti férfit

Végül a rendőrök szabadították ki a beszorult tolvajt, de nem élvezhette sokáig a szabadságot.

2019.09.19 11:25Ma.hu

Vasárnap este egy galántai lakótelepre riasztották a rendőrséget, ahol egy férfi feltört egy BMW-t, majd bent ragadt a kocsiban - írja a helyi rendőrség hivatalos Facebook-beszámolójára hivatkozva a felvidéki Paraméter.

A tolvaj véletlenül zárta magára az autót. Amikor ráeszmélt, hogy saját magát ejtette foglyul, kétségbeesetten átkutatta a BMW-t, de nem talált benne pótkulcsot. Közben az autó gazdája tetten érte őt, és felszólította, hogy szálljon ki a kocsijából. Ennek azonban a tolvaj - érthető okokból - nem tudott eleget tenni.

Végül a helyszínre kiérkező rendőrök szabadították ki a kocsiból a 27 éves férfit, akiről később kiderült, hogy budapesti lakos. A szabadságot azonban nem élvezhette sokáig, mivel a rendőrök egyből megbilincselték, amint kikászálódott a BMW-ből. A budapesti férfi ügyét gyorsított eljárásban kezelik. Amennyiben bűnössége beigazolódik, akár két évet is kaphat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.