Baleset

A baleset után még motyogott a járdán feküdve, de mire a mentő beért vele, meghalt - videó

A mentőknek már baleset helyszínén újra kellett éleszteniük, de kórházba szállítás közben belehalt a sérüléseibe.

2019.09.08 07:31ma.hu

Meghalt egy 20 éves férfi, aki részegen vezetve buliból tartott hazafelé. Először leszáguldott a majori út töltéséről egy fának csapódott majd kidöntött egy kaput szombat hajnalban a főváros XXIII. kerületében, a Majori úton.

A helyszínre érkező rendőrök egy földön fekvő férfit találtak, majd értesítették a mentőket. A mentők a balesetet szenvedett férfi állapotát stabilizálták, kórházba vitték, de az ellátás ellenére életét vesztette - tették hozzá.

A balesettel összefüggésben a rendőrök intézkedtek egy másik autó sofőrjével szemben is, akinél felmerült az alkoholfogyasztás gyanúja, ezért mintavételre előállították.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közúti baleset okozása miatt indított nyomozást, a büntetőeljárás szakértők bevonásával folyamatban van - áll a közleményben.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.