Tragédia

Édesanyja szerint lánya nem szándékosan ment forgalommal szemben az M5-ösön - videó

A szemből érkezők villogtak, dudáltak, de hiába, végül 3-an haltak meg.

2019.09.08 06:30ma.hu

Hárman meghaltak, amikor egy forgalommal szemben közlekedő személyautó összeütközött egy másik autóval az M5-ös autópályán péntekre virradó éjszaka. A helyszínen hárman életüket vesztették, további három ember pedig megsérült, a baleset következtében mindkét autó az árokba került, és mindkettő kigyulladt.

A baleset Felsőpakony térségében történt. Egy személyautó a forgalommal szemben - Szeged irányába - közlekedett az autópálya főváros felé vezető oldalán, amikor összeütközött egy másik autóval. Egy anya és gyereke haladt a forgalommal szemben, a másik kocsiban négyen utaztak. A szemből érkezők villogtak, dudáltak, de hiába: a nő nem fékezett. Ezután ütközött frontálisan egy másik autóval.

Baleset történt, lánya nem szándékosan ment a forgalommal szemben az autópályán - ezt mondta az RTL Híradónak az áldozat édesanyja. Mint elmondta, lánya tele volt tervekkel, és imádta kisfiát. Hogy miért mentek forgalommal szemben, a rendőrök még vizsgálják.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.