Autó

Lefoglalta a rendőrség az autót, amivel halálra gázolták L.L. Junior kisfiát

A sofőrt csak tanúként hallgatta ki a rendőrség.

2019.09.05 14:28ma.hu

Lefoglalta a rendőrség annak az idős férfinak az autóját, aki halálra gázolta múlt szombaton L.L. Junior kisfiát a Füredi úton, amikor átszaladt a piroson - mondta Janklovics Ádám, az autós ügyvédje a 24.hu-nak.

Az ügyvéd közölte: a rendőrség műszaki szakértőt rendel ki, és az ügy jelenlegi adatai alapján fel sem merül védence büntetőjogi felelőssége, ezért csak tanúként hallgatták ki ügyfelét. A jogi képviselő jelezte, az idős férfi nem tervezi, hogy személyesen találkozzon az elhunyt kisfiú szüleivel, "azt írta a családnak megküldött levelében, hogy nagyon sajnálja a történteket és együttérez a hozzátartozókkal. Ennél többet azonban nem tervez."

Mint ismeretes, szombaton halálra gázolták Zuglóban a zenész négyéves gyermekét, Dávidot. Az autós szabályosan közlekedett, a kisfiú szaladt ki az útra. A tragédia után L. L. Junior szívbemarkoló üzenettel búcsúzott. Majd kedden már úgy nyilatkozott a zenész, hogy a nagyobbik gyermeket magához vette, mert az édesanya pszichés állapota nem teszi lehetőség, hogy gondoskodjon róla. Nem sokkal később L. L. Junior volt felesége, aki a gyermekekkel volt szombat este, amikor a tragédia megtörtént, a Facebookon egy személyes hangvételű nyílt levelet tett közzé.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.