Autó

191-gyel száguldozott egy autós a 44-esen

Tizenegy gyorshajtót mért be a rendőrség traffipax készüléke másfél óra alatt a 44-es számú főúton Békéscsaba és Gyula között.

2019.08.30 09:56Ma.hu

A szabálysértő autóvezetők között volt, aki 191 km/óra sebességgel hajtott, de több autónál mértek 145 km/óra feletti sebességet is - írja a Police.hu.

Szerdán 15 óra 50 perc és 17 óra 22 perc között kattintgatott a gép, a legnagyobb sebességtúllépést 15 óra 50 perckor rögzítette a készülék, amikor egy személygépkocsi vezetője a megengedett 110 km/óra helyett 191 km/órás sebességgel haladt Békéscsaba felé. Ugyanezen a mérési ponton fél órával később 152 km/órával, majd újabb húsz perc elteltével 147 km/órás sebességgel közlekedett egy személygépkocsi. Közel ekkora sebességgel hajtott az az autós is, akit nem sokkal 17 óra 20 perc előtt fényképezett le a traffipax, ő 150 km/órás sebességgel közlekedett. További nyolc gyorshajtás rögzített még mérőműszer ebben a másfél órában, mindegyik autós sebessége meghaladta a 130 km/órát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.