Közlekedés

M0: megnyílik a 6-os lejáró, és a miklósi feljáró

Ettől aztán miért lenne kisebb a dugó?

2019.08.30 07:17ma.hu

Vasárnap megnyitják a 6-os főúti csomópont lehajtó ágát az M0-s autóúton az M1-es felé vezető irányban - közölte a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. csütörtökön az MTI-vel. A csomópont környezetében elkészült a végleges betonburkolat, a kivitelező elvégezte a csatlakozó vízműépítési, pályavilágítási beavatkozásokat, a végleges forgalomtechnikai elemek is a helyükre kerültek, felfestették az útburkolati jeleket is. Hétfőtől az autósok már a szigetszentmiklósi csomópont M1 autópálya felé vezető oldalán az M0-s autóútra felhajtó ágat is használhatják - olvasható a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.