Autó

Karambolozott, majd utána így robbant fel az önvezető módban lévő Tesla - videó

Út szélén parkoló szállítóautóba csapódott egy önvezető módban lévő Tesla Moszkvában.

2019.08.12 06:20ma.hu

Út szélén parkoló trélerbe csapódott egy Tesla Ororszország fővárosában körülbelül 100 kilométer per óránkénti sebességgel.

Az autó vezetője szerint a Tesla önvezető módban volt, amikor belerohnat az autómentőbe. Az amerikai elektromos autó kettőt is robbant, amjd kigyulladt, az esetről több videó is készült.

A sofőr és vele utazó gyerekeinek sikerült kimenekülniük az autóból a robbanás előtt, kórházba szállították őket. Az autó tulajdonosának, Alekszej Tretyakovnak a lába tört el, gyerekei zúzodásokat szenvedtek.

A férfi a helyi médiának azt állította, bár az autó önvezető módban volt, kezét a kormányon tartotta, de a sötétben veszteglő teherautót ő maga nem látta, és ezek szerint a Tesla 3 radarjai sem ismerték fel.

A baleset a moszkvai nagykörúton (MKAD) történt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.