Baleset

Két tömegkarambol hétfő reggel - az M3-as elveszett

Teljes útzár, hatalmas torlódások.

2019.08.05 07:46Ma.hu

Összeütközött három kisbusz és két személyautó az M3-as autópályán az 52-es kilométernél. Ugyanígy 5 jármű karambolozott Budapest előtt. Hatalmas a torlódás. Az egyik eset a Budapest felé vezető oldalon, az 52-es kilométernél, Hatvan térségében történt hétfő reggel. A balesethez a város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik áramtalanítják a járműveket. A helyszínre mentők is érkeztek. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. A rendőrök a Hatvan-kelet lehajtónál terelik le a forgalmat a 3-as főútra, ahonnan a Bagi csomópontnál hajthatnak vissza ismét a sztrádára. Szintén öt autó ütközött össze hétfő reggel Budapest XV. kerületében, az M3-as autópálya 11. kilométerszelvényénél, a bevezető szakaszán. Az érintett útvonalon jelentős torlódásra kell számítani - írja a police.hu.

Címlapképünk illusztráció!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.