Közlekedés

A bolgárok is tudnak alkotni, ha utánfutóról van szó - képek

Az autópálya alosztály járőrei levezették a szabálytalan járműszerelvényt az M5-ös autópályáról.

2019.08.01 15:27ma.hu
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Autópálya Alosztályának járőrei - lakossági bejelentés alapján - 2019. augusztus 1-én 11 órakor az M5-ös autópálya 108-as kilométerénél intézkedés alá vontak egy járműszerelvényt. A bolgár forgalmi rendszámú tehergépjármű egy olyan utánfutót vontatott, amelyen a négy helyett csupán két kerék volt. A sofőr elmondása szerint a vontatmány bal oldali két kereke egy korábbi balesetben megrongálódott, ezért a megmaradt kereket ő szerelte át a jelenlegi állapotba - tájékoztatta a ma.hu-t a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.

A járőrök a járműszerelvényt levezették a sztrádáról, ezzel megakadályozva egy lehetséges balesetet. A bolgár férfival szemben helyszíni bírságot szabtak ki. A gépkocsivezető a szabálytalanságot elhárította, és a bírságot is befizette.

Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.