Közlekedés

Vonat helyett busz jár Cegléd és Kiskunfélegyháza között jövő péntektől

Pályakarbantartás lesz.

2019.07.29 22:30MTI

A vonatok helyett pótlóbuszok szállítják majd az utasokat jövő péntektől augusztus 25-éig a Budapest-Cegléd-Szolnok vasútvonalon Cegléd és Kiskunfélegyháza között, pályakarbantartás miatt - közölte a Mávinform hétfőn az MTI-vel.

A vonatok módosított menetrend szerint közlekednek a Cegléd-Szeged szakaszon. Szegeden változik az InterCity vonatok indulási ideje, de a Budapest-Cegléd szakaszon már változatlan lesz a menetrendjük.

Szintén pótlóbusz jár majd a Kecskemét-Lajosmizse és a Kecskemét-Szolnok vonalon Kecskemét és Kecskemét alsó között. A Baja-Kiskunhalas-Kecskemét vonalon pedig Kecskemét és Kiskunfélegyháza között járnak majd pótlóbuszok az InterRégió vonatok helyett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.