Baleset

Két pécsi nő halt meg a kamionbalesetben, a hátsó ülésről repültek ki - videó

Nem voltak bekötve, így kirepültek az autóból, miután egy kamionnak csapódtak az előzést követően a 61-es úton.

2019.07.26 08:49Ma.hu

Egy személygépkocsi közlekedett a 61-es főúton Tamási irányába - a 67-es kilométerszelvény közelében - 2019. július 25-én 13 óra körül. Az autós egy másik járművet előzött meg, az előzést követően visszatért saját forgalmi sávjába, azonban elveszítette uralmát a járműve felett, átsodródott a menetirány szerinti bal oldalra, ahol frontálisan nekiütközött a neki szemben szabályosan közlekedő kamion bal elejének - tájékoztatta a ma.hu-t Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

A személygépkocsiban négyen utaztak. A jármű vezetője az elsődleges információk szerint súlyosan megsérült, jobb első utasa a rendelkezésre álló adatok szerint könnyű sérüléseket szenvedett. A hátsó ülésen utazó 38 éves és 41 éves pécsi nő az ütközést követően kirepült az autóból, mert biztonsági övüket nem használták. A 38 éves nő a helyszínen, míg a 41 éves nő kórházba szállítását követően belehalt sérüléseibe.

A helyszínelés és a műszaki mentés befejeződött, a balesettel érintett útszakaszon ismét zavartalan.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy mindig használják a biztonsági övüket, mert életet menthet!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.