Baleset

Felhajtott a kompra, aztán gázt adott és a túloldalon a Dunába hajtott egy férfi Lórévnél - videó

A sofőr átszakította a biztonsági láncot is, annyira részeg volt, hogy nem tudott kimászni a kabriójából és a mentőövet sem tudta megfogni.

2019.07.08 13:50ma.hu

Autójával együtt csúszott a Dunába szombat délután egy férfi a lórévi kompról, a segítségére siető jegykezelőt és az autóst is kimentették.

A közlés szerint a férfi, miután a lórévi kompra felhajtott, autójával együtt a vízbe csúszott. A komp jegykezelője látva, hogy a sofőr kimászik a kocsiból, egy mentőgyűrűvel együtt a férfi után ugrott, hogy segítsen rajta.

Azóta kiderült: a sofőr átszakította a biztonsági láncot is, annyira részeg volt, hogy nem tudott kimászni a kabriójából és a mentőövet sem tudta megfogni, végül a vízi-rendőrök húzták ki a partra.

A Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság rendőrei mindkét férfit kimentették. Az elsüllyedt autót búvárok segítségével egy tűzoltóautó húzta ki a folyóból.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.