Autósport

WTCR - Michelisz nyerte a portugáliai versenyhétvége első futamát

A mezőny másik magyar pilótája, Tassi Attila (Honda) 21. lett a szombati futamon.

2019.07.07 02:24MTI

Michelisz Norbert, a Hyundai magyar pilótája rajt-cél győzelmet aratott a túraautó-világkupa (WTCR) portugáliai Vila Realban zajló versenyhétvégéjének első, szombaton rendezett futamán.

A 34 éves versenyzőnek ez az idei második futamgyőzelme, a pontversenyben pedig jelentősen csökkentett hátrányán az élen álló Esteban Guerrierivel (Honda) szemben. Az argentin pilóta ezúttal nem szerzett pontot, mögötte Michelisz 14 pontos különbséggel második az összetettben. Michelisz a pole pozíciót körrekorddal, 1:59.498 perces idővel szerezte meg a délelőtti időmérőn.

A mezőny másik magyar pilótája, Tassi Attila (Honda) 21. lett a szombati futamon.

A WTCR portugáliai versenyhétvégéje vasárnap folytatódik egy újabb időmérő edzéssel, valamint két további futammal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.