Végleg ottfelejtették?

Vajon még mindig a Mariahilfe Strassén áll az egyedi rendszámú luxusautó? - képek, videó

Két hónapja tartóztatták le igen látványosan a magyar-szír kebabost, akinek az órája volt az óvadék 30.000 euróért.

2019.07.02 19:23ma.hu

Vajon még mindig a Marriahilfe Strassén áll az autója a két hónapja letartóztatott magyar szír kebabosnak, akinek az órája volt az óvadék 30000 euróért?

A rendőrök rutin ellenőrzés során próbálták igazoltatni, de ellenállt. Később, miután majdnem elütött egy rendőrnőt, ki tudták szedni az autóból (videó a cikk végén).

Az ügyész 30 ezer eurós óvadékot állapított meg, mivel az órája 38000 eurót ért azt fogadták el.

A több tízmillió forintot érő, valójában NERO-02 egyedi rendszámú terepjáró szinte már az az osztrák főváros állandó látványosságává vált, tulajdonosának a hosszúra nyúlt szabálytalan parkolási idő miatt minden bizonnyal sokat kell majd fizetnie az osztrák hatóságoknak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.