Vasúti közlekedés

Változik a menetrend a Budapest-Vácrátót-Vác vasútvonalon

Karbantartás és felújítás lesz.

2019.06.28 23:30MTI

A Rákospalota-Újpest és Veresegyház közötti pálya karbantartása, illetve Rákospalota-Újpest állomás vágányainak átépítése miatt július 6-tól módosított menetrend szerint járnak a vonatok a Budapest-Vácrátót-Vác vonalon - közölte a Mávinform pénteken az MTI-vel.

Közlésük szerint a július 18-ig tartó munkálatok után megszűnik a sebességkorlátozás Rákospalota-Újpest állomáson. A felújítás idején a peronokat a felüljárón át lehet megközelíteni.

A vonatok helyett Rákospalota-Újpest és Veresegyház között pótlóbuszok szállítják az utasokat, amelyek nem érintik Fótfürdő megállóhelyet. Az utasok a Nyugati pályaudvar és Rákospalota-Újpest között a váci és a szobi vonalon járó vonatokat vehetik igénybe.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.