Baleset

Forgalommal szemben hajtva busznak ütközött egy ittas autós az M7-esen

A személyautót vezető férfi súlyos sérüléseket szenvedett.

2019.06.21 08:46MTI

A forgalommal szemben hajtva, ittasan autóbusznak ütközött éjszaka egy autós az M7-es autópálya zalai szakaszán, a férfi súlyosan megsérült - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-vel.

Sznopek Veronika elmondta: egy 47 éves nagykanizsai férfi egyelőre ismeretlen okból, szabálytalanul vezetett az M7-es autópálya zalai szakaszán, a menetiránnyal szemben, a belső sávban, és összeütközött egy szabályosan közlekedő ukrán autóbusszal. A balesetben a busz utasai közül senki nem sérült meg, a személyautót vezető férfi azonban súlyos sérüléseket szenvedett.

A szabálytalankodó járművezetőnél az alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a rendőrök előállították és elvették a jogosítványát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.