Közlekedés

Újabb botrányos korlátozás az M0-áson

Már péntek este lezárták a 6-os levezetőt.

2019.06.16 11:14ma.hu

Újabb jelentős korlátozás lépett életbe az M0-ás felújítása miatt. Elvileg szombattól zárták le az M1-es felé vezető oldalon az autóút 6-os főútra vezető lehajtóját, ám már péntek este sem lehetett lehajtani. A Csepel-szigeten élők is is 2 órát utaztak Újbudára, most a csepeli és a diósdi/nagytétényi utak viszik el a terhet, mivel a Csepel-sziget felől érkezők csak a következő, M6-os csomópontban tudnak kihajtani az M0-ásról. Így a sofőrök Budatétényen át érhetik el a 6-os főutat. A lezárás miatt a 138-as autóbuszok is más útvonalon járnak majd. A beruházó Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő szerint a korlátozás egészen szeptemberig tart.

A lakosok kivannak akadva

Mindennapos...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.