Közlekedés

Szerdától újra mindkét irányban járható a budapesti Fehérvári út

Visszaadják a forgalomnak.

2019.06.11 20:00ma.hu

Szerdától újra mindkét irányban járható a budapesti Fehérvári út, visszaadják a forgalomnak a felújítás miatt eddig lezárt, Hamzsabégi út és Lecke utca, valamint Csurgói út és Kondorosi út közötti szakaszt - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) kedden az MTI-vel.

A közleményben azt írták, hogy a tavaly szeptember óta tartó felújítás befejeztével a 973-as busz a belváros felé újra a Fehérvári úton járhat.

A felújítás során az említett szakaszokon megújult az útburkolat, mindkét irányban kerékpársávot alakítottak ki, akadálymentesítették a gyalogátkelőket, valamint rendezték a zöldfelületet és a parkolási helyzetet.

Még tart a felújított útszakaszok műszaki átadás-átvétele, emiatt július első feléig előfordulhat, hogy egyes hibák javítása miatt szűkítik vagy lezárják egy-egy sáv valamely rövid szakaszát - áll a közleményben.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.