Ünnep

Változik az autóbusz-közlekedés pünkösdkor

Azt javasolják az utasoknak, hogy a jegyeket elővételben, illetve a sorban állás elkerülése érdekében online vásárolják meg.

2019.06.05 22:30ma.hu

Pünkösdkor változik a helyi és helyközi autóbuszok közlekedési rendje: június 8-án a szabadnapi, 9-én és 10-én pedig a munkaszüneti menetrend szerint közlekednek a buszok - tájékoztatta a Volánbusz Közlekedési Zrt. szerdán az MTI-t.

A közleményben a társaság azt javasolja utasainak, hogy a jegyeket elővételben, illetve a sorban állás elkerülése érdekében online vásárolják meg.

Tudatták, hogy a bevásárlóközpontok zárva tartása miatt a járatok nem fogják érinteni az áruházi megállóhelyeket pünkösdkor.

Mint írták, június 11-én, kedden már a munkanapokon megszokott menetrend szerint indulnak a járatok.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.