Baleset

Teljes terjedelmében égett egy lengyel busz az M3-as autópályán - videó

Hamar a lángok martalékává vált.

2019.05.04 16:33ma.hu

Teljes terjedelmében lángolt, majd kiégett egy lengyel busz az M3-as autópálya főváros felé vezető oldalán, Karácsond térségében péntek este.

A megyei katasztrófavédelmi sajtószóvivője a heol.hu-nak azt mondta, a tűzesethez a gyöngyösi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik két vízsugárral oltották a lángokat. A busz összes utasa épségben elhagyta a járművet.

Volt, aki fel is vette videóra, ahogy a lángok martalékává lesz a busz, majd a helyszínre egy vízszállító tűzoltógépjármű is érkezett Jászberényből, az oltásról a Katasztrófavédelem tett közzé felvételt:

A katasztrófavédelem is videózott

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.