Közlekedés

Teljes útzár az M1-en mindkét irányban Tatabányánál ma este

Az M1-es autópályán a 60-as kilométernél egy leszakadt elektromos légkábelt kell soron kívül helyreállítania a szakembereknek. A korlátozás mindkét irány forgalmát érinti majd.

2019.05.03 17:32Ma.hu
hirdetés

Várhatóan 2019. május 3-án, péntek este 20 órától a Budapest irányából érkezőket az 56-os jelű Tatabánya-Óváros csomópontban terelik majd le az 1-es főútra. Visszatérni a pályára csak jóval később, Tatán keresztül a 67-es jelű csomópontban lehet majd. Az ellenkező irányból érkezőket pedig már a 61-es jelű Tatabánya-Centrum csomópontban letereli a város felé a rendőrség, visszatérni Tatabánya-Óvárosnál lehet majd. A munkavégzés miatti korlátozás várhatóan 1-2 óráig tart. A városban lévő ballagási rendezvények miatt az 1-es főúton, illetve Tatabánya közútjain is torlódások várhatók.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.