Autó

Nem volt kellően jó a világ legdrágább autója C. Ronaldónak - átalakíttatta

A több mint 16 millió eurós Bugatti La Voiture Noire egyetlen példánya található meg a Földön, de a feneke nem jött be a focistának.

2019.05.03 06:46ma.hu

Cristiano Ronaldo köztudottan szereti a luxusautókat, garázsában több millió euró értékű sportkocsi van. Gépjárműparkját a portugál focista a Bugatti La Voiture Noire egyetlen létező példányával koronázta meg -  a 16,7 millió eurós személygépkocsi a világ egyik legdrágábbja is.

Csak szuperlatívuszokban lehet róla beszélni, 1500 lóerős, 420 km/h végsebességű. Ennek ellenére Ronaldónak nem tetszett, hogy hátsóján 5 kipufogó sorakozik, zavarta az asszimmetria, így hat kivezetőcsővel kérte a modellt. Végül is, ennyi pénzért, miért ne férne bele? Pláne, hogy az autóra is még várnia kell a portugál sztárnak, ugyanis az csak 2021-ben készül el.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.