Tragédia

Válaszokat keres a fiú, aki édesapját vesztette el a szentendrei baleset miatt

"A másik autó sofőrje aki könnyebb sérüléseket szenvedett és kiszállt az autójából, miért nem keresett fel az elmúlt időben. Vagy akár egy bocsánat kérés. A mai napig nem tudom a kilétét."

2019.05.01 08:52ma.hu

Mint ahogyan arról a ma.hu is beszámolt, végül sajnálatos módon, de meghalt a férfi az intenzíven, aki a halálból jött vissza a szentendrei autóbaleset után. Bár csodával határos módon sikerült újraéleszteni a baleset után beszorult, élettelen testét, a remény nem tartott sokáig.

Fia, aki szintén mentőápoló, és aki az autót vezette, a Facebookon köszönte meg mindenki támogatását, és osztott meg néhány gondolatot, ami a fejében kavarog:
-  Sok kérdés felvetődött bennem a kórházban, de a másik autó sofőrje aki könnyebb sérüléseket szenvedett és kiszállt az autójából, miért nem keresett fel az elmúlt időben. Vagy akár egy bocsánat kérés. A mai napig nem tudom a kilétét.
- Sok találgatást hallottam, hogy elromlott a fék, beszorult valahogy a gázpedál.
Ha mondjuk pont abban, pont azon a helyen romlott el a fék, azt nem befolyásolja hogy kb. 100 km/h-s sebességgel ütközött velünk. Azt nem befolyásolja hogy az 1 tonnás autómat feldobta a kb. 40 cm-es, út mellett található kerítés betonjára, ahonnan lecsúszott.
Ha beragadt a gázpedál (már ha létezik ilyen) a kézifék, illetve a fék még mindig ott volt.
- Miért pont egy veszélyes útszakaszon kellett a feltuningolt, hátsókerék meghajtású 1,5 tonnás autót kb. 100 km/h-s sebességre felgyorsítani?

"Nem támadok, egyszerűen ép eszű válaszokat remélek amik segítenek édesapám halálának a feldolgozásában."

"Hogy honnan tudom hogy néz ki a másik autó? Édesapám meglátogatása után elmentem az autóshoz, akinél van a roncsom és egy autóval arrébb állt. Felismertem a képekről. Az sem volt egy szép látvány. És még egyszer, nem támadok senkit, a másik autó két főjének is mihamarabbi felépülést kívánok, csak válaszokat szeretnék!"

"Mindenkinek köszönöm, akik segítettek (mentős, tűzoltó, rendőr, a Honvéd Kórház és a Szent János Kórház ápolói és orvosai)"


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.