Tragédia

Meghalt a férfi az intenzíven, aki a halálból jött vissza a szentendrei autóbaleset után

Az öt percen belül kiérkező első mentőegység az egyik sérültet a roncsba szorulva, élettelenül találta. Végül mindenki meglepetésére mégis sikeresen újraélesztették. A csoda három napig tartott.

2019.05.01 08:34ma.hu

Csodával határos módon sikerült újraéleszteni szombaton a szentendrei baleset legsúlyosabb sérültjét. Bár az öt percen belül kiérkező első mentőegység a roncsba szorulva, élettelenül találta, és hozzá sem tudott férni, a mentők előbb a három másik sérült ellátását kezdték meg. Miután a tűzoltók szétbontották a roncsot, az időközben megérkező mentőhelikopter személyzetének végül sikerült újraéleszteni és kórházba szállítani a férfit.

Azóta kiderült: a szentendrei Sz. Andrást érte baleset, akit sokan ismernek a városban, ő vezeti ugyanis a település állatmenhelyét. A Skodát a fia vezette, az első hírek szerint ez az autó volt a vétlen a balesetben. Sokan úgy vélték, hogy a sok megmentett kis állat lelke is segíthetett abban, hogy életben maradt. Sajnos, csak pár napig. Hiába küzdött az életéért és nem adta könnyen meg magát, végül április 30-án elhunyt. "Édesanyja, ott az intenzíven kérlelte őt, ne menj el kisfiam, maradj még nekem!" - írta a Facebookon egy hozzátartozó. "András arcán, eszméletlenségében, legördült egy könnycsepp. Majd még egy. Talán nem akart most sem hazudni, nem akarta, hogy a számára oly' kedvesek higgyenek a reménytelenben. Ő már talán akkor tudta, ez most már megváltoztathatatlan."

Három napig tartott a csoda

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.