Közlekedés

Húsvéti körmenetek miatt lehet dugó a fővárosban

Forgalomkorlátozásokra kell számítani.

2019.04.17 18:03ma.hu

Forgalomkorlátozásokra kell számítani Budapest több pontján szombat este a húsvéti körmenetek idején - közölte szerdán a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

Mint írták, az I. kerületben a Batthyány térnél, az autóbusz-végállomás területének érintésével, a III. kerületben a Szentendrei út és a Köles utca csomópontjánál, a XI. kerületben a Villányi úton, a Fadrusz utca és a Tas Vezér utca közötti szakaszon, a XVIII. kerületben a Petőfi utcában, a XIX. kerületben pedig a Kós Károly téren tartanak majd körmenetet.

Emiatt változik több buszjárat közlekedése is, a 34-es, 106-os és 134-es, valamint a 99-es, a 148-as, a 194-es, és a 194B autóbuszok és a 17-es és 61-es villamos közlekedésében néhány perces korlátozás várható, a 27-es és 240-es busz pedig terelt útvonalon közlekedik a rendezvények idején.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.