Közlekedés

Nagy torlódások jönnek: keddtől javítják az M1-es egy szakaszát

Csak a belső sávban haladhat a forgalom.

2019.04.08 18:19ma.hu

Az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, Komárom és Bábolna között burkolatjavítást végeznek a külső sávban - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. hétfőn.

A társaság tájékoztatása szerint a 87-es és a 89-es kilométerszelvény között keddtől csütörtökig reggel héttől este ötig csak a belső sávban haladhat a forgalom.

Burkolatfelújítás miatt a Tatabánya-Óváros csomópontot is lezárták, így Győr felé csak Tatabánya-Újvárosnál lehet felhajtani az autópályára. Az utazók a www.utinform.hu oldalon tájékozódhatnak az aktuális forgalmi helyzetéről.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.