Közlekedés

Így csaltak az autópályán, hogy ne kapjanak büntetést

A szabálytalanul közlekedő sofőröket ellenőrizték a rendőrök az M1-es autópályán.

2019.04.07 08:02Ma.hu

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei április első hetében is kiemelt figyelmet fordítottak a balesetek megelőzése érdekében a tehergépjárművek szabálytalan előzéseinek, a leállósáv indokolatlan használatának visszaszorítására, a teherszállítási és vontatási szabályokat megszegők, valamint az ittas, vagy bódult állapotban vezetők kiszűrésére is.

Ennek keretében intézkedtek a megyei Forgalomellenőrző Alosztály rendőrei - a Nemzeti Adó- és Vámhivatal kollégáinak jelzése alapján - 2019. április 4-én és 5-én két román állampolgárságú tehergépjármű-sofőrrel szemben. Mindketten eltávolították a kamionjuk első rendszámtábláját azzal a céllal, hogy az útdíjfizetést ellenőrző kamerák által a gépjárműjük azonosíthatatlanná váljon.

A két férfit a rendőrök elfogták és az illetékes Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki őket, egyedi azonosító jellel visszaélés bűntette miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.