Közlekedés

Zárlat volt a Nyugati pályaudvaron, több vonat még késhet

Fokozatosan áll helyre a menetrend.

2019.03.27 16:18ma.hu

Tartós zárlat volt a budapesti Nyugati pályaudvar és Kőbánya-Kispest között szerda délután, több vonat még késéssel közlekedhet; a Budapest-Cegléd vonalon fokozatosan áll helyre a menetrend - közölte a Mávinform.

A közlemény szerint a műszaki hibát az okozta, hogy két vágány felett nem volt feszültség a vezetékben. A Nyugati pályaudvaron ugyanis egy perontető szerkezetét lefújta a szél, ez került a vezetékre.

Az eset miatt késett a Szegedre tartó Tömörkény InterCity és a Nyugati pályaudvarról Nyíregyházára induló IC-szerelvény is.

A tartós zárlatot a szakemberek mostanra megszüntették, ez a Nyugati pályaudvar és a ceglédi vonal vonatközlekedésében már nem okoz gondot, a menetrend fokozatosan áll helyre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.