Közlekedés

Karbantartás miatt módosul a vasúti menetrend a Debrecen-Mátészalka vonalon

Karbantartási munkák miatt április 6-ától 18-áig módosított menetrend szerint közlekednek egyes éjszakai vonatok a Debrecen-Mátészalka vonalon.

2019.03.27 21:30ma.hu

A munkálatok miatt egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek, Hajdúsámson és Mátészalka között pedig pótlóbuszok szállítják az utasokat, amelyek nem érintik Nyírgelse, Nyírbogát, Hodász és Nyírmeggyes állomásokat, a bekötő útnál lévő buszmegállókban állnak meg.

Az áprilisi felújítás során a hajdúsámsoni állomáson síneket, 15 váltónál pedig kavicsaljat cserélnek - közölte a Mávinform. Korszerűsítik a vasúti átjárót is, az áthaladást zökkenőmentessé, kényelmessé tevő új gumielemeket építenek be. Nyíradonynál ugyancsak cserélik a váltók aljzatát, továbbá két vágányt javítanak és felújítják a peront is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.