Baleset

A helyszínen hagyta a rendszámát a cserbenhagyó autós

Elöl és hátul is összetört.

2019.03.25 10:38MTI

Ittasan két autót is összetört, majd megállás nélkül elhajtott egy zalai autós, akinek a baleset után a helyszínen maradt a rendszámtáblája - közölte hétfőn a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

A 49 éves férfi vasárnap délután Zalaegerszegen, a 74-es főúton szabálytalanul előzött, összeütközött egy szemből érkező személygépkocsival, majd egy másik autónak is nekicsapódott. Az elöl és hátul is összetört, "biztonságos közúti közlekedésre alkalmatlan" autójával megállás nélkül elhajtott, de a helyszínen maradt a rendszámtáblája.

A rendőrök nem sokkal később Zalaszentivánban állították meg a törött személyautót. A sofőr által megfújt alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a férfit további mintavételre állították elő, illetve elvették a jogosítványát és a járműve forgalmi engedélyét.

A zalaegerszegi rendőrök cserbenhagyás és ittas járművezetés miatt indítottak büntetőeljárást a kemendollári férfi ellen.

Címlapképünk illusztráció!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.