Közlekedés

Százharminccal vontattak egy autót az M1-esen - videó

Budapest és Tatabánya között.

2019.03.17 17:39ma.hu

130 kilométer/órával vontattak egy autót a napokban az M1-es belső sávjában, Budapest és Tatabánya között. Az életveszélyes mutatványról videó is készült.

A hatályos KRESZ szerint elromlott járművet vontató autóval legfeljebb 40 km/órával lehetne haladni, valamint elromlott járművet fokozott óvatossággal, lehetőleg kis forgalmú úton és időszakban kell vontatni, autópályáról és autóútról pedig az elromlott járművet vontató járművel a legközelebbi lehajtásra szolgáló úton, illetőleg útkereszteződésben le kell térni - hívja fel a figyelmet a Kemma.hu.

Mint írják, a veszélyes helyzeteket elkerülendő érdemes inkább autómentőt hívni, ami biztonságosan elszállítja az elromlott autót.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.