Közlekedés

Hétvégén rövidített útvonalon jár a szentendrei HÉV

Az indulási időpontok pár perccel megváltoznak a karbantartás ideje alatt.

2019.03.09 05:30ma.hu

A hétvégén rövidített útvonalon jár, a Batthyány tér helyett a Margit híd budai hídfője és Szentendre között közlekedik a H5-ös HÉV pályakarbantartás miatt - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

A BKK azt írta, a HÉV-szerelvények a Margit híd megállóhelyen a Batthyány tér irányú sín peronja mellől indulnak Békásmegyer és Szentendre felé. Az indulási időpontok pár perccel megváltoznak a karbantartás ideje alatt.

A Batthyány tér és a Margit híd között a 19-es és a 41-es villamossal, vagy a 109-es busszal érdemes utazni. Az M2-es metróra a 4-es és a 6-os villamosról a Széll Kálmán téren és a Blaha Lujza téren is át lehet szállni - áll a közleményben.

Hozzátették, az átszállások biztosítása érdekében módosulnak a Szentlélek téri és a békásmegyeri buszvégállomásról induló autóbuszok egyes indulási időpontjai.

A HÉV ideiglenes menetrendje a BKK honlapján érhető el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.