Mentés

Fegyenc mentett meg egy autóba zárt kisgyereket Floridában - videó

A legtöbb autót ki tudja nyitni - ennek most nagy hasznát vették.

2019.02.18 10:50ma.hu
hirdetés

Életet mentett egy börtönéveit töltő profi autótolvaj, miután egy bezáródott autóból sikeresen mentett ki egy csecsemőt Floridában.

A CNN beszámolója szerint egy csoport elítélt végzett éppen közmunka keretében útjavítási munkálatokat a Tampa városához közeli Pasco megyében, mikor egy pár véletlenül bezárta kisgyerekét az autójukba.

A kétségbeesett szülők azt sem tudták, mihez kezdjenek, az egyéves kislány a hátsó ülésen beszíjazva, a kulcsok pedig az első ülésen, és egyikhez sem fértek hozzá. Míg ki nem derült, hogy a rabok között van egy különleges „szaktudású” fegyenc is. A férfi egy pillanat alatt kinyitotta az ajtót egy elhajlított ruhaakasztó segítségével.

A szülők nem győztek hálálkodni, az esetről készült videó futótűzként terjed a közösségi oldalakon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.