Budapest

Demonstrációk miatt változik a közössági közlekedés menetrendje

Forgalomkorlátozásokra kell számítani Budapest több pontján is szombat délután és este, emiatt több tömegközlekedési járat menetrendje is módosulhat.

2019.01.18 18:03MTI

Demonstrációk miatt forgalomkorlátozásokra kell számítani Budapest több pontján is szombat délután és este, emiatt több tömegközlekedési járat menetrendje is módosulhat - közölte pénteken a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.

Mint írták, a kora délutáni órákban a Hősök tere-Andrássy út-József Attila utca, a Blaha Lujza tér-Rákóczi út-Károly körút, a Fővám tér-Szabadság híd-Budai alsó rakpart útvonalak környékén lehetnek útlezárások, míg a Clark Ádám teret, az Alagutat és a Lánchíd környékét kora délutántól késő estig ajánlott lesz elkerülni a korlátozások miatt.

Az útlezárások miatt a közösségi közlekedési járatok az érintett útszakaszokat elkerülik, ezért aki a belvárosba tart, annak célszerű a kötöttpályás járatokat, lehetőleg a metróvonalakat választania úti célja megközelítéséhez - javasolta a BKK.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.