Leleményesség

Minek autópálya Romániába, ha bárki tud a folyómederben autóval közlekedni? - videó

Kerülőútnak megteszi bármi.

2019.01.04 16:21ma.hu
hirdetés

Az ember bármilyen helyzetben képes feltalálni magát, előbb-utóbb mindenhol megtalálja a kiskapukat. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az alábbi videó, melyet szerdán rögzítettek az Olt völgyében, Vâlcea megyében - tudósított róla a Főtér.

A forgalmas DN 7/E 81-es úton ugyanis baleset történt, így a helyszínelés miatt órákra leállt a közlekedés. De nehogy azt higgyük, hogy a szilveszterezésből hazatérő turisták ott ácsorogtak a dugóban: fogták magukat és behajtottak az úttal párhuzamosan haladó Olt folyó medrébe és ott folytatták az útjukat.

Itt ugyanis valószínűleg partrendezési munkálatok miatt köves úton haladhattak, mintegy kikerülve a lezárt útszakaszt. Szemtanúk szerint több száz sofőr úszta meg ily módon a többórás várakozást mit sem törődve azzal, hogy az alkalmi „út” nem kevés veszélyt rejtegetett.

„Megnyílt az autópálya az Olt völgyében” – viccelődtek többen a Facebook közösségi portálon. Tény, hogy a helyiek évek óta kérik a hegyeken keresztül vezető Nagyszeben–Pitești sztrádát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.