Leleményesség

Minek autópálya Romániába, ha bárki tud a folyómederben autóval közlekedni? - videó

Kerülőútnak megteszi bármi.

2019.01.04 16:21ma.hu

Az ember bármilyen helyzetben képes feltalálni magát, előbb-utóbb mindenhol megtalálja a kiskapukat. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az alábbi videó, melyet szerdán rögzítettek az Olt völgyében, Vâlcea megyében - tudósított róla a Főtér.

A forgalmas DN 7/E 81-es úton ugyanis baleset történt, így a helyszínelés miatt órákra leállt a közlekedés. De nehogy azt higgyük, hogy a szilveszterezésből hazatérő turisták ott ácsorogtak a dugóban: fogták magukat és behajtottak az úttal párhuzamosan haladó Olt folyó medrébe és ott folytatták az útjukat.

Itt ugyanis valószínűleg partrendezési munkálatok miatt köves úton haladhattak, mintegy kikerülve a lezárt útszakaszt. Szemtanúk szerint több száz sofőr úszta meg ily módon a többórás várakozást mit sem törődve azzal, hogy az alkalmi „út” nem kevés veszélyt rejtegetett.

„Megnyílt az autópálya az Olt völgyében” – viccelődtek többen a Facebook közösségi portálon. Tény, hogy a helyiek évek óta kérik a hegyeken keresztül vezető Nagyszeben–Pitești sztrádát.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.