Túlóra

Vasárnapi demonstráció: közlekedési korlátozásokra kell számítani

Változhat több villamos, busz és troli közlekedése.

2018.12.16 09:14MTI

Demonstráció miatt közlekedési korlátozásokra kell számítani vasárnap 15 órától 18 óráig a Hősök tere és a Kossuth Lajos tér között, változhat több villamos, busz és troli közlekedése - tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szombaton az MTI-t.

Ismertették: a rendezvény miatt módosulhat a 2-es, a 4-es és 6-os villamos, a 70-es, a 72-es, a 73-as, a 76-os és a 78-as trolibusz, a City-troli, valamint a 9-es, a 15-ös, a 20E, a 30-as, a 30A, a 105-ös és a 115-ös autóbusz közlekedése.

A BKK azt ajánlja, hogy az utasok szálljanak metróra, ebben az időszakban a 3-as metró is közlekedik a Lehel tér és Kőbánya-Kispest között.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.