Csúszás lesz

Szerződést bontott az elektronikus jegyrendszert szállító céggel a BKK

A szerződésbontás azt jelenti, hogy a projekt befejezése beláthatatlan távolságba került.

2018.11.29 17:29ma.hu

A budapesti elektronikus jegyrendszer, vagyis a RIGO első céldátumaként ugyan 2006-ot jelölték meg, de várhatóan csak 2019-re sikerül bevezetni a rendszert. Most úgy tűnik, ez a dátum tovább csúszik.

Hiába akarta ugyanis elkerülni a BKK vezérigazgatója, Dabóczi Kálmán, hogy szerződést kelljen bontani a a Scheidt&Bachmann céggel, végül mégis ez a forgatókönyv lépett életbe, írja az Azonnali. A szerződésbontás azt jelenti, hogy a projekt befejezése beláthatatlan távolságba került. A lap kereste a BKK-t, de egyelőre nem kaptak választ.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.