Közlekedés

Újrakezdődött a demonstráció, ismét szünetel a határforgalom Záhonynál

A.z ukrán fél nem tudja beléptetni Ukrajnába a Záhonynál kilépő utasokat, ezért a magyar oldalon is szünetel az átléptetés.

2018.11.27 11:53MTI

Az ukrán oldalon újrakezdődött demonstráció miatt kedd késő délelőttől ismét szünetel a határforgalom a záhonyi magyar-ukrán határátkelőhelyen - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

Mint írták, az ukrán fél nem tudja beléptetni Ukrajnába a Záhonynál kilépő utasokat, ezért a magyar oldalon is szünetel az átléptetés.

A határszakaszon a beregsurányi, a barabási, a lónyai vagy a tiszabecsi közúti határállomások valamelyikét ajánlja átkelésre a rendőrség. Elindulás előtt érdemes tájékozódni az aktuális várakozási időkről a rendőrségi honlap Határinfó oldalán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.