Autó

Lehet DeLoreant venni az Ebayen, és tényleg lebeg a talaj felett

13 millióért árulják.

2018.11.16 15:54ma.hu

Kevés ikonikusabb filmes jármű van a Vissza a jövőbe repülő autójánál, és bár a várakozásainknál jóval hosszabb időbe telt, hogy megépítsék a repülő DeLoreant, de végre itt van - számolt be róla a Player.hu.
 
És nem csak itt van, de a teljesen egyedi tervezésű járművet most bárki megveheti az Ebayen potom 45 ezer dollárért, vagyis kevesebb, mint 13 millió forintért.

A Hovercraft UH-13PT alapjaira épített légpárnás gépet két propeller hajtja, az egyik előre, a másik pedig felfelé, ami arra elég, hogy nagyjából 15-20 centiméteres magasságig emelkedj vele.

Maga a kasztni amúgy üvegszálas anyaggal bevont hungarocellből készült, de annyira minőségi munka, hogy mi elsőre észre sem vettük, hogy nem egy valódi DeLoreant látunk.

Sajnos, ami hiányzik a járgányból, az a fluxuskondenzátor és időgép, de reméljük hogy az új tulaj majd erről is gondoskodik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.